Aktuality

job-interview-156130_640.png

Většina Čechů si najde práci do měsíce

více

Pracovní nezaměstnanost klesla až na 6% a průzkumy ukazují, že Češi si najdou práci v rámci jednoho měsíce.

logo-hr-klub.png

HR klub jde do první třídy!

více

Hr klub slaví 6. narozeniny a chystá se do první třídy. Pomyslně tak plně nastupuje do systému vzdělávání. Pro Vás je tu s tím spojená nabídka, která je zaměřena na podporu Vašeho vzdělávání. Tři čtvrtě roční členství a 50% sleva na otevřené kurzy!

logo-hr-klub.png

HR event: Dobrá praxe v práci personalisty! Jaké to bylo?

více

Dnes 24.3. proběhl v Praze HR event s názvem Dobrá praxe v práci personalisty. Účastníci měli možnost se zúčastnit workshopu Aktivní nábor v praxi i přednášky Interní nebo externí vzdělávání a nakonec panelové diskuze rozebírající výhody a nevýhody interního či externího vzdělávání.

woman-358779_640.jpg

Úspěšný business může být inspirován dětmi

více

Příběhy čtyřech podnikatelek, které k jejich úspěchu dovedly jejich vlastní děti. Článek pro inspiraci ze serveru forbes.cz

header_logo.png

Prošvihli jste konferenci v Praze? Nevadí! Pojeďte s námi do Ostravy!

více

Dnes 17.3. 2016 proběhla konference z cyklu Ven z krabice s názvem Peníze a (nebo) život?! Vystoupila řada zajímavých hostů jako např. Roman Šmucler, Lumír Němec, Tomáš Nekvapil, Marie Vodičková, Jeroným Klimeš a Benjamin Kuras.

write-593333_640.jpg

Změna v ZP ohledně homeworkingu!

více

Ministerstvo práce a sociálních věcí v novém zákoníku práce upřesňuje podmínky homeworkingu, zavádí více povinností pro zaměstnavatele.