Články

iStock-117325136_foto pro PR clanek Oslovime.cz_.jpg

4 největší problémy při zveřejňování inzerátu práce

více

Zoufale Vám chybí pracovníci, a přitom nemůžete najít vhodné zaměstnance? Je pro Vás noční můrou psaní pracovních inzerátů, zjišťování podmínek jejich zveřejnění na různých portálech práce nebo neustálá kontrola došlých reakcí? To vše Vás stojí spoustu energie, finančních prostředků a ve výsledku se na Vaše inzeráty stejně nikdo nehlásí? Pokud Vás podobné věci trápí a hledáte řešení, pak čtěte dál.

skills-3371153_1280.jpg

Jak mohou firmy vzdělávat zaměstnance a co mohou nabídnout školy

více

Jste stabilním zaměstnavatelem, máte technologie, vyškolené pracovníky a podporujete profesní rozvoj svých zaměstnanců? Už jste je zapojili do dalšího vzdělávání? Že je to ve vašem oboru složité? Napadlo vás, že můžete spolupracovat i se střední školou z okolí? Třeba pokud jste právě do vašich řad přijali motivovaného uchazeče, a potřebujete ho zaučit. Využijte nabídku školení nebo prostory a vybavení škol. Seznamte se s problematikou dalšího vzdělávání tak, jak ji řeší projekt KaPoDaV – Podpora kariérového poradenství, podnikavosti pro udržitelný rozvoj a dalšího vzdělávání v Jihomoravském kraji, reg. č.: CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_034/0008211. Pod tímto názvem může veřejnost čerpat rady a tipy, školy praktické návody a firmy zase informace, jak realizovat další profesní vzdělávání pro dospělé.

europe-3220293_640.jpg

GDPR má nohy

více

Je problematika GDPR stále aktuální téma? Ano, je. Nyní to vypadá, že je ticho před bouří...

man-2140606_640.jpg

Efekty HR kampaní

více

Dozvěďte se více informací o efektivitě HR kampaní od profesionálů.

Nový přístup k rozvoji lidí - to je OR4G

více

Osobnostní rozvoj 4. generace je moderní, inovativní přístup, který intenzivní prací s jednotlivci a skupinami rozvíjí kritické myšlení, pomáhá zabránit stavům "Fixed mind". OR4G™ je metoda, jak přejít od uzavřeného myšlení k myšlení otevřenému, od klišé a frází k vlastnímu názoru, od stereotypů a předsudků k vlastnímu úsudku.

HR klub 2019

více

S blížícím se koncem roku představujeme nový směr, kterým se HR klub EVERESTA® od ledna 2019 vydá. Protože jej v Everestě vnímáme především jako platformu pro setkávání a sdílení zkušeností, rádi bychom jej nabídli opravdu všem. Klub proto od nového roku bude zdarma pro všechny, kterým srdce bije pro HR.