Články

board-1097118_640.jpg

Jak zničit své sny v 5 jednoduchých krocích?

více

V rámci TEDTalk podnikatelka Bel Pesce hovořila o mýtech, které nás mohou potkat na cestě při uskutečňování našeho projektu nebo snu.

Bednarikova_foto 1 vystrizene.jpg

Networking s Reginou Bednaříkovou

více

Networking s Reginou Bednaříkovou nejen o tom co je to networking. O tom, jaký byl HR klub 19.5.2016 si přečtete zde!

Generace Y má nejnižší příjmy

více

Generace Y má nejnižší příjmy uvádí Radio Wave výsledky průzkumu zveřejněné v Guardianu. Více informací se dozvíte v článku.

Zahraničí - spojenec i příležitost

více

Žijeme v době, kdy se vzdálenosti zkracují, vše se zrychluje a svět tak jak ho známe je stále menší. Cestu, kterou Kolumbus vykonal za pět týdnů, dnes bez problémů překonáme za pár hodin. Povídat si s člověkem na druhé straně zeměkoule je stejně samozřejmé, jako jít si koupit do krámku přes ulici pravý čaj z Číny.

telephone-586266_640.jpg

Jak hodnotí české manažery Rostya Gordon-Smith

více

Rostya Gordon-Smith, patří mezi 50 nejúspěšnějších personalistů na světě. Takto byla ohodnocena celesvětovou federací Human Resources. Mimo jiné se zabývá i rolí žen ve společnosti. Založila asociaci Minerva21, která slouží pro ženy, které více chtějí ovlivňovat dění ve společnosti.V rozhovoru pro DVTV odpovídala na otázky Daniely Drtinové.

human-1195661_640.jpg

Jak získat práci po dlouhé pracovní pauze?

více

V našem životě může dojít z mnoha důvodů k přerušení kariéry, např. těhotenství a následná mateřská, dlouhodobá nemoc a zdravotní problémy či obecně péče o další osobu. Samozřejmě důvodů může být i mnohem více. Jak po mnohaleté pracovní pauze získat zpět pracovní místo, jak přesvědčit zaměstnavatele, že Vám může důvěřovat? A jak pracovat se sebou na posílení sebedůvěry? O tom všem mluví Carol Fishman Cohen v přednášce "How to get back to work after a career break" pro server TED.com.