Články

SP2111005.jpg

Nejčastější otázky při pracovních pohovorech! Pokládáte je?

více

V časopisu Forbes před časem vyšel článek o nejčastěji pokládaných otázkách při pracovních pohovorech a také tipy na to, jak by měli uchazeči odpovídat. Pojďme si je přiblížit a zjistit, jestli je pokládáme také my?!

Ejčárův přehled aneb Co se psalo v tisku

více

Přehled toho nejzajímavějšího o lidských zdrojích, personalistice ad. v českém tisku.

SP855713.jpg

Odměňování zaměstnanců. Umíme se poučit z chyb?

více

Nechceme radit, jen upozornit na největší chyby, které na pozici personalistů často děláme v rámci odměňování zaměstnanců. Určitě je to zajímavé téma, které řeší mnoho z nás. Přečtěte si některé z největších chyb a zkuste se zamyslet, jestli i vy je děláte!

Rozhovor: Rovné příležitosti v České poště

více

Českou poštu známe všichni a všichni jsme jejími klienty. Nahlédnout do zákulisí se nám povede však málokdy. Přinášíme vám rozhovor s experty HR Lucií Carbolovou a Petrem Drobným, kteří nám poví něco o fungování HR v České poště a představí projekt Rovné příležitosti.

Jak se mění pracovní svět?

více

Přinášíme vám tip na článek o tom, jak se mění náš pracovní svět. Pracujeme více o víkendech a po nocích? Nebo po osmi odpracovaných hodinách vypínáme počítač a už nás nic co se týká práce nezajímá?

SP1944516.jpg

Lidé budou práci u vás milovat!

více

Je to určitě tvrdá práce vytvořit ve vašem podniku takové pracovní podmínky a prostředí, že lidé budou milovat u vás pracovat a budou o vás po přátelích a známých rozhlašovat, že není lepšího zaměstnavatele. Jak toho ale docílit? Není to jednoduché, to si přiznejme hned pro začátek! Platí zde věta, že to zní jednodušeji, než se to realizuje.