Dobrá praxe v práci personalisty

bannerPrvní tematický event nás čeká již 24. března 2016. Ano, na podzim 2015 již proběhla jedna akce HR klubu v této podobě, pro mnohé z vás to však letos bude stále premiéra.

Celá akce proběhne mezi 9:00 a 15:00. Během této doby jsou pro vás nachystány tři bloky.

Dopoledne proběhne v rámci prvního bloku workshop na téma nábor zaměstnanců, kterým nás provede pan Zdeněk Vondra. Coby personalisté jste jistě ostřílení matadoři náborových akcí, přesto věřím, že vám pan Vondra přinese inspiraci a nové nápady v rámci své metody "proaktivního hledání nových zaměstnanců":

Ve druhém bloku nás navštíví host, jehož vystoupení nám bude inspirací pro další práci. Bude jím pan Michal Černý, který má mnohaletou zkušenost na manažerské pozici firmy Procter&Gamble a je ostříleným veteránem práce s lidmi a rozvoje firem a jejich zaměstnanců.

Třetí blok bude věnován diskusi, ve které vystoupí pan Černý spolu s výkonným ředitelem Everesty, panem Ladislavem Bučkem.

Samozřejmě bude také prostor pro vaše dotazy, vzájemnou diskusi a networking. V neposlední řadě pro vás bude připraven obědový raut, v rámci kterého se budete moci seznámit s novými členy HR klubu a všemi ostatními, kteří na březnový event zavítají.

Potvrzení hosté:

Zdeněk VondraZdeněk VondraZdeněk Vondra
lektor společnosti Everesta, s.r.o.

Majitelé a lídři ve firmách si nejčastěji stěžují, že nemohou najít ty pravé lidi. Říkají, že nikdo nechce dělat, chybí odpovědnost a aktivita.
Proaktivní systém ukazuje jak a jaké lidi hledat. A to nejen pomocí inzercí, testů a hraných pohovorů. Filozofie zní: spolupracovník koupí práci, stane se tudíž klientem. Nastavme mu systém, aby přežil a uspěl!

(Možná se také ptáte, proč má náš lektor na fotce osedlaného nosorožce. Tuto a řadu dalších otázek (dovolím si předpokládat, že především k tématu náboru lidí) mu budete moci položit na workshopu právě na březnovém eventu.)

Michal ČernýMichal Černý
manažer, lektor a konzultant

Na začátku devadesátých let působil jako konzultant a prokjektový manažer Enterprise Resource Planning (ERP) systémů. Od roku 1993 pracoval v Procter & Gamble v řadě manažerských rolí napříč dodavatelským řetězcem. Řídil velké výrobní, logistické a plánovací organizace i speciální regionální projekty zaměřené na zavádění nových iniciativ, dosažení úspor v dodavatelském řetězci a optimalizaci pracovních procesů.

 

Ladislav BučekLadislav Buček
ředitel společnosti Everesta, s.r.o.

Po čtyřech letech ve školství a v neziskových organizacích nastoupil v roce 2006 do společnosti Everesta jako obchodník, vedoucí pobočky a lektor. Posléze se podílel na přípravě akreditovaných programů a komplexních nabídek do výběrových řízení. Přes pozici vedoucího projektového týmu se pan Ladislav Buček vypracoval na výkonného ředitele a jednatele společnosti.

 

Program setkání:

08:30 - 09:00 ranní káva, registrace na workshop

09:00 - 11:00 workshop na téma "Proaktivní hledání nových zaměstnanců"

11:00 - 11:55 raut, registrace za pět minut dvanáct

12:00 - 13:00 hlavní vystoupení - Rozvoj společnosti a jejích zaměstnanců

13:00 - 14:00 závěrečné vystoupení, panelová diskuse: Ladislav Buček a Michal Černý

14:00 - 15:00 networking

Na akci se můžete přihlásit na našem e-shopu, případně kontaktovat Marii Šedivou (marie.sediva@everesta.cz)