HR klub 2019

hrklubHR klub EVERESTA® položil roku 2011 základ tradici setkávání odborníků z oblasti personalistiky a všech, kteří pracují s lidmi a mají zájem o rozvíjení svých znalostí a vědomostí v této oblasti. Od té doby urazil už dlouhou cestu, během které vykristalizoval v paltformu, v rámci které mohou personalisté, personální manažeři, ale i vedoucí pracovníci firem a organizací sdílet své zkušenosti, poznávat dobrou praxi svých kolegů a dovídat se o nových cestách na poli HR. Protože věříme, že to je ta nejdůležitější vlastnost našeho klubu, chceme jej otevřít všem zájemcům o tato témata. Proto se společnost Everesta, s.r.o. rozhodla nabídnout členství v klubu zdarma všem, kteří mají o naše setkání zájem.

Nadále máme v plánu setkání nad odbornými tématy, která nám představí profesionálové z praxe. Chceme dát také prostor vám, našim členům, k prezentování toho, co se vaší firmě podařilo, případně zkušeností s procesy a trendy týkajícími se HR. A v neposlední řadě chystáme také setkání se zajímavými osobnostmi a firmami.

Máme však pro vás nachystáno i něco navíc. Pokud to s rozvojem zaměstnanců myslíte vážně, můžete si předplatit klubovou kartu HR klubu EVERESTA®, se kterou budete mít následující výhody:

  • 50% sleva na otevřené kurzy pro Vaši firmu v průběhu celého roku
  • 10% sleva na firemní kurzy na míru pro Vaši firmu

Klubová karta stojí 12 000,-

Výběr témat, na která se příští rok můžete těšit, spolu se stručným shrnutím (třeba pro vašeho šéfa) najdete v letáku.