HR klub slaví páté výročí!

Slavíme!Již pět let se v HR klubu Everesty schází personalisté, personální manažeři, specialisté, business partneři a další odborníci pracující s lidmi. Společně s odborníky jsme diskutovali o dlouhé řadě témat, navštívili jsme provozy firem, pracovali na workshopech a naučili se mnoha věcem.

Pracujeme na tom, aby byl HR klub po celou dobu své existence zdrojem inspirace, informací ze světa personalistiky a souvisejících oborů, ale také místem, kde je možné vyřešit problém, se kterým se účastníci třeba potýkají ve svých domovských firmách či organizacích.  Od svého založení se klub vyvíjel a měnil tak, aby byl stále věrný tomuto svému cíli a účelu.

Po pěti letech jsme se ohlédli zpět a rozhodli se, že je opět na čase pohnout kormidlem a nasměrovat HR klub zase trochu dál. Mám radost z toho, že vám dnes mohu představit novou koncepci, která věřím povede k spokojenosti vás, členů a vyjde vstříc vašim očekáváním, která od klubu máte.

V průběhu roku 2016 proběhnou tři setkání, která budou mít podobu takových malých konferencí. Tyto akce budou tematicky zaměřené - máme pro vás nachystáno téma "Systémy hodnocení a vzdělávání", druhé setkání se ponese v duchu zahraniční spolupráce a třetí zacílíme na legislativu a předpisy.

V rámci každé akce proběhne tematický workshop na dané téma, který nás uvede do problematiky. Ústředním motivem bude vystoupení hosta, jehož vhled nám téma zarámuje a proběhne také diskuse či duel, kde bude ideální příležitost ptát se a sdělovat ostatním své zkušenosti a poznatky s danou problematikou.

Podstatnou částí akce bude samozřejmě networking - věříme, že klub jako takový je místem, kde se potkáte s řadou zajímavých lidí ze svého oboru a kde můžete navázat kontakty, které vám budou ve vašem pracovním životě k užitku.

Tyto konference budou doplněny třemi setkáními jak je znáte z nynějšího fungování klubu. V průběhu dopoledne se s odborníkem na dané téma ponoříme do problematiky, rozebereme ji, prodiskutujeme a ukážeme si, jaké trendy a myšlenky hýbou světem HR.

Program nám doplní exkurze a další speciální akce, pořádané dle zájmu členů (a e-členů) klubu. A i zde bychom rádi zachovali magické číslo tři.

Jako překvapení a dárek k pětiletému výročí jsme si již na tento rok nachystali první speciální setkání formou minikonference, které proběhne v listopadu a na které jste srdečně zváni. Akce nese název Mladým patří svět? Ejčáristé, vpřed!

Chcete se o HR klubu a jeho nové koncepci dozvědět více?
Ozvěte se mi, rád Vám ji představím, ať už osobně, e-mailem či po telefonu: jan.halm@everesta.cz, 774 201 495

Za HR klub EVERESTA

Jan Halm

další články na téma: HR, HR Klub, hrklub, tréma, vzdělávání, zkušenost, Ejčár