Workshop Employer branding a WINHEAD challenger

Téměř dva roky jsme působili u klienta a starali se o trainee program pro nové zaměstnance. Realizovali jsem také manažerskou akademii a klient, firma se 120 zaměstnanci, po nás chtěl, abychom mu vyřešili vysokou fluktuaci
a nezájem uchazečů o práci v jejich společnosti. Problém, jako u mnoha společností, nebyl ve výši platu, odměn a pracovního prostředí. Spočíval ve firemní kultuře a komunikaci uvnitř firmy.

Lékem měla být změna firemní kultury, podpora zaměstnanců i v jiných, než profesních oblastech
a současně jsme tyto změny měli dostat v krátkém čase na trh. Vykřičet do světa, jak se tady v té společnosti žije a jaké změny prodělala. A jaká jsou v současné době dostupná řešení?

Najměte happiness managera, která vám začne postupně pomáhat měnit prostředí uvnitř firmy a ve spolupráci s marketingem začnete ukazovat okolí, jak je to u vás skvělé. Nejlépe táhnou videa loajálních zaměstnanců, kteří v krátkém medailonku vypoví o tom, jaké to ve vaší firmě je. Anebo si najmete agenturu, která se zabývá emloyer brandingem.

WINHEAD challenger - platforma pro budování značky zaměstnavatele

Přišli jsme tedy s nástrojem, jak vyřešit všechny problémy najednou, systémově a v poměrně krátkém čase. A to všechno s mnohem nižšími náklady.

Vytvořili jsme platformu, která může být podpůrným nástrojem pro agentury řešící emloyer branding nebo přímo pro HR a top management firem, které chtějí podporovat růst kvalitní firemní kultury.

Devět měsíců jsme pracovali na vývoji platformy, která spojuje službu s využitím aplikace, je podpůrným nástrojem a současně komunikačním kanálem.

WINHEAD challenger je postavený na pozitivní motivaci, řeší mnoho oblastí a v nich má obrovský přesah. Díky němu můžete pomoci zaměstnancům v osobním i profesním rozvoji, řešit work-life balance, motivaci i kvalitní horizontální i vertikální komunikaci. Nejedná se o líbivá videa podle scénářů, jde jen o to, co ve firmě skutečně zažíváte.

Zúčastněte se bezplatného ochutnávkového workshopu

Přijďte na náš ukázkový workshop, kde vám možnosti WINHEAD challengeru představíme.

Zaměříme se na to, jak může pomoci vaší společnosti, jaký může být jeho přesah a jaké a kdy můžete očekávat výsledky.

Vyberte si termín a místo, které vám vyhovuje: REGISTRACE

  • 11. 10. 2018 Praha, 9:00–12:00
  • 18. 10. 2018 Ostrava, 9:00–12:00

Podle počtu účastníků upřesníme místo konání. Účast na workshopu je zdarma po předchozím potvrzení pořadatelem. Nabídka se nevztahuje na zástupce vzdělávacích a poradenských firem. Zprávu zašleme přihlášeným e-mailem.

Autor: Tomáš Winkler