Letní dílny Praha červenec 2015

Letní dílny červenec 2015

 

Když chřadne zaměstnanec, chřadne i firma - Ing. Zita Viková

Málo co je tak důležité, jako zdraví; a to nejen naše osobní, ale i našich zaměstnanců - jestliže budou nemocní, projeví se to důrazně i na fungování společnosti; pojďme se podívat, jak spolu souvisí zdraví těla a mysli a co můžeme udělat pro to, aby obojí prospívalo.

Loajalita a výkonnost ve firmě - Mgr. Ladislav Buček

Řada z těch zaměstnanců, které považujeme za klíčové a poskytujeme jim nadstandardní podmínky, je schopna naši firmu velmi rychle opustit, nebo se postavit proti svým nadřízeným. Na základě dat z aktuálních výzkumů i na příkladu historických paralel se zaměříme na to, jak takové lidi lépe poznat a co můžeme udělat pro to, abychom si je vychovávali a ve firmě udrželi.

Dopady občanského zákoníků na praxi personalisty - JUDr. Renáta Jindrová

Jde vám hlava kolem z paragrafů a vyhlášek? Chcete vědět, jak se dosud změny v občanském zákoníku projevili v personalistické praxi? Zajímají vás konkrétní judikáty? Pak právě pro vás je tato dílna.

Metoda council - Mgr. Jitka Marelová

Council je jednoduchá a přitom silná metoda pro sdílení a podporu spolupráce ve skupině. Nejde o nový koncept. Vždyť tento způsob komunikace má prastaré kořeny v mnoha kulturách a společnostech - třeba právě u poradních ohňů indiánů. Přesto své uplatnění nalezne i v těch nejmodernějších firmách.