Životu cenný trik! Aplikace "záchranka"

Stalo se Vám někdy, že jste byli v přírodě na výletě a vlastně jste přesně nevěděli, kde jste a potřebovali jste rychlou záchrannou službu?

Teď už se tím nemusíte stresovat. Existuje totiž aplikace na přivolání záchranné služby, která zároveň automaticky odešle zprávu o Vaší poloze! Kromě toho, můžete do této aplikace zadat speciální informace o Vašich zdravotních obtížích, takže záchranná služba přijede již připravena. To může být v mnoha situacích otázka života - v případě speciálních alergií, zvýšené krvácivosti či jiných specifických problémů.

Tato aplikace se může hodit mimo jiné především zdravotníkům, vedoucím outdoorových či teambuildingových akcí nebo vedoucím na letních akcích či táborech pro děti. Rodiče jistě potěší, že do této aplikace je možnost zadat i kontakt na osobu blízkou, takže pokud se něco stane, záchranka nebude mít problém najít Vaše údaje a informovat Vás o situaci.  

Tato nová aplikace je zdarma ke stažení na webových stránkách http://www.zachrankaapp.cz/cs nebo na google play či apple store.

Zdroj:

http://www.zachrankaapp.cz/cs