Články

Důvody, proč nejsou vaši zaměstnanci stoprocentní

více

Ředitelé a manažeři vždycky chtějí, aby jejich zaměstnanci byli velmi produktivní a angažovaní a často jsou překvapeni, že tomu tak úplně není. Proč je to tak těžké? Proč podřízení nejsou často tak motivováni jako jejich nadřízení?

IMG_8464.jpg

Výsledky průzkumu "Podle čeho se rozhodují čeští manažeři?"

více

Podle čeho se rozhodují čeští manažeři?

SP1944517.jpg

Jaká jsou nejšťastnější povolání?

více

Správce databáze, inženýr kvality nebo výkonný náborář jsou dle průzkumu a analýzy tři nejšťastnější povolání a splnění snu mnoha pracovníků. Kde se vzal tento seznam? Sestavili ho odborníci serveru CareerBliss, kteří analyzovali 25 000 recenzí od uživatelů svých stránek, které získali během roku 2013.

SP853633.jpg

Co se psalo o HR v tisku?

více

Přehled toho nejzajímavějšího o lidských zdrojích, personalistice ad. v českém tisku.

SP3265215.jpg

Psychologie davu – jak změnit naše uvažování?!

více

Už v dětství mnoho z nás mělo oblíbené skupinové hry, hráli jsme si na různé filmy, zkoušeli jsme být jako hrdinové Her bez hranic, pevnosti Boyard, neobešlo se to bez určitých zranění a šrámů, ale být v davu mělo své kouzlo. Těžko bychom si sami mohli hrát na školu, případně se pouštět do dobrodružných her a nalézat poklad mezi tygry. Samozřejmě je to myšleno obrazně. Toto chování se přelévá i do dospělých životů a je často pozorováno v našich profesích. Proto bychom na něj neměli zapomínat a zkusit naopak z našich zkušeností vytěžit co nejvíce!

slavickova.jpg

Ejčárův rozhovor o personalistice: Veronika Slavíčková, CME

více

Ejčár vám přináší rozhovor s HR manažerkou společnosti Central European Media Enterprises Mgr. Veronikou Slavíčkovou.