Články

interview-1018333_640.png

5 klasických otázek při pohovoru a co s nimi!

více

Otázky při pohovoru mohou být svízelnou a značně stresující záležitostí. Jak je zvládnout tak, abyste byli spokojeni sami se sebou? A ještě lépe, aby s Vámi byl spokojený personalista?

Dobrá praxe v práci personalisty

více

První event roku 2016 s názvem "Dobrá praxe v práci personalisty" již za necelé dva měsíce! Po únorovém setkání ve formě, na kterou jste již zvyklí, nás nyní čeká nový formát HR eventu, na kterém spojíme praxi s inspirací a sdílením zkušeností.

01_min.jpg

HR klub slaví páté výročí!

více

Pracujeme na tom, aby byl HR klub po celou dobu své existence zdrojem inspirace, informací ze světa personalistiky a souvisejících oborů, ale také místem, kde je možné vyřešit problém, se kterým se účastníci třeba potýkají ve svých domovských firmách či organizacích. Od svého založení se klub vyvíjel a měnil tak, aby byl stále věrný tomuto svému cíli a účelu. Po pěti letech jsme se ohlédli zpět a rozhodli se, že je opět na čase pohnout kormidlem a nasměrovat HR klub zase trochu dál. Mám radost z toho, že vám dnes mohu představit novou koncepci, která věřím povede k spokojenosti vás, členů a vyjde vstříc vašim očekáváním, která od klubu máte.

eye-428390_640.jpg

Rozšířené zorničky: 10 případů, kdy mě oči prozradí

více

Naše zorničky, které umožňují pronikání světla do očí, o nás mohou mnoho prozradit. Rozšířené zorničky mohou odhalit, jak moc přemýšlíme, jestli jsme vzrušení či znechucení a mnoho dalšího.

smile-191626_640.jpg

Léčivá moc smíchu a učitel smíchu Karel Nešpor!

více

Smích je zdravý, je to prostředek sblížení a pochopení, smích funguje napříč kulturami. Smích je proto důležitý i v pracovním prostředí. Je to prostředek relaxace a můžeme jím ovlivňovat naše zdraví.

Metoda council a rozhovor s Jitkou Marelovou!

více

Chcete vědět více o metodě council? Chcete vědět více o Jitce Marelové, která tuto metodu představí na letních dílnách?